Wednesday, January 14, 2015

ၾကက္သြန္နီကို မ်ားမ်ားစားပါ


--------------------------
ၾကက္သြန္အနီနွင့္ အျဖဴဆိုျပီး နွစ္မ်ိဳးရိွရာ ၾကက္သြန္နီ အေၾကာင္း ေျပာျပပါရေစ။
ၾကက္သြန္နီဟာ လူေတြအတြက္ က်န္းမာေရး အက်ိဳးေက်းဇူးေတြ ရရိွပါတယ္။ အဲဒါေတြ ကေတာ့ လူေတြ ဝမ္းဗိုက္ အတြင္းထဲမွာ ျဖစ္ေစတဲ့ ကင္ဆာေရာဂါ ေတြကို ကာကြယ္
ေပးနိုင္တဲ့ အျပင္ ကိုလက္စေရာ ဓာတ္ကို ေလ်ာ့ခ်ေပးနိုင္စြမ္း ရိွလို႔ အဝလြန္ သူမ်ား စားသင့္ပါတယ္။ ေသြးေရာဂါမ်ား အေရျပားေရာဂါမ်ား အကိုက္အခဲ ေလးဖက္နာ ေရာဂါ ခံစားေနရသူမ်ား ၾကက္သြန္နီ ေန႕စဥ္ကို မွီဝဲေပးပါက သက္သာေစနိင္တယ္။ ဒါတင္ မကေသးပါဘူး ခႏၶာကိုယ္ အတြင္းမွာ ရိွတဲ့ ေသြးလည္ပါတ္မႈ ေကာင္းမြန္ေစ ပါတယ္။ အသားအေရ ေလ်ာ့ရဲ မြဲေျခာက္မႈ ကို ေကာင္းမြန္ေစသည့္အတြက္ စားသင့္ပါတယ္။ ဆီးခ်ိဳ ေရာဂါ ရွိသူမ်ား ညေန ထမင္းစားခ်ိန္တြင္ ၾကက္သြန္နီဥ အေနေတာ္ တစ္လုံးခန္႕ ထမင္းႏွင့္ ေရာစားပါက ဆီးခ်ိဳ လုံး၀ မတက္ပါ ။ယုံၾကည္စိတ္ခ်စြာ မွီ၀ဲ စားသုံး နိုင္ပါသည္။

No comments:

Post a Comment